woensdag 20 mei 2015

Suiker- en Vetvrije Eierkoeken met Banaan!

Deze Banaan-Eierkoeken zijn simpel te maken en mogen elke dag!

Wat heb je nodig:

260 gr bloem
4 el honing
1 gr stevia
3 eieren, als het kan vrije uitloop
4 bananen, lees hier meer over bananen...
2 tl bakpoeder
1 tl bicarbonaat
beetje zout

Hoe maak je het:

Verwarm de oven op 180 graden.
Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar
Prak de banaan en klop de eieren erdoor.
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schep er met een lepel hoopjes beslag op.
Zet ca 18 minuten in de oven.
Klaar!

Mjam, lekker met jam, honing, sandwichspread, kaas, pindakaas, whatever. :-)

Ik haalde er ongeveer 12 stuks uit. Ongeveer, want er waren er al weg toen ze afgekoeld waren en ik had ze van te voren niet geteld. Ahum. Ja, ik weet het; beetje blond... :-)

Geen opmerkingen: