donderdag 15 mei 2014

Workshop Schilder je Eigen Landschap

Heb je behoefte aan een avond rust in je hoofd? Eens even nergens aan denken? Lekker creatief bezig zijn met verf? Op dinsdagavond 24 juni a.s. is er een workshop Intuitief Schilderen in Maastricht.

Voor mij is schilderen een manier om me te uiten en dichter bij jezelf en de ander te komen, om contact te maken met mijn gevoel. Speciaal bij intuïtief schilderen, wat gewoon betekent: 'schilderen op gevoel'. In deze workshop kun je dat zelf gaan ontdekken en maak je eigenlijk een soort innerlijke reis. Daarbij gaat het om het proces van het loskomen van het denken en rust vinden in je hoofd. Alvorens te gaan schilderen doen we daarom samen een ontspanningsoefening die ervoor zorgt dat je even los kunt komen van jouw dagelijkse beslommeringen. Laat daarna de penseel het werk maar doen.



 De gevoelens die je in jezelf ervaart verbeeld je naar buiten toe. Je zult genieten van de kleuren die op het doek te voorschijn komen. Je maakt een uniek kunstwerk naar gevoel op doek. Het kunstwerk zal waarschijnlijk over je zelf en wat er in je leeft gaan, of over hoe je je voelt. Het schilderij kan dus met geen mogelijkheid mislukken.
Deze workshop vereist geen enkele ervaring met schilderen; iedereen kan het.
 
Klik hier voor meer informatie.

Licht en liefde ,

Vivian Dassen

Geen opmerkingen: