|
Bereiding
1. Maak de groente schoon.
2. Snijd de snijbonen in smalle repen, de ui in snippers, de paprika in blokjes en de broccoli in roosjes.
3. Fruit de ui in de hete olie glazig.2. Snijd de snijbonen in smalle repen, de ui in snippers, de paprika in blokjes en de broccoli in roosjes.
4. Voeg de rest van de groente toe met de gezeefde tomaten.
5. Stoof de groente in een paar minuten gaar.
6. Laat de kidneybonen uitlekken.
7. Meng de kidneybonen door de groente en warm het geheel goed door. Maak het mengsel op smaak met chilipoeder en tijm.
8. Maak de Thousand Island Dressing: roer 4 el slasaus max. 15%vet, 1 tl honing, 1/2 tl kerriepoeder, 1 snuf dille, 1 tl citroensap en 2 el water om te verdunnen, goed door elkaar.
9. Verwarm de tortilla’s aan beide kanten een halve minuut in een droge koekenpan.
10. Bestrijk ze met de Thousand Island Dressing, vul ze met het mengsel en vouw de tortilla’s dicht.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten