Dezelfde dochter vind het ook leuk om te kokerellen. Uit Roald Dahl's Griezelkookboek haalde ze een snel-klaar recept (van het boek Boy) dat ze vandaag wel wilde maken. We vervingen de bacon door tonijn uit blik...en binnen 30 minuten stond dit wel heel erg smakelijk hotelontbijt op tafel. Als diner! :-)
Marah kookt graag! |
* ain inkevette ovenskaal
* tien vraie oitloop aieren
* twai bliekjes tonain in waterr
* vier aitlepels (soja) melk
* peperr en zawt
* evantuel ain lente oitje (van te voren kesjmoord)
* brood
Hoe maak je hier nu iets fatsoenlijks van? Dit zal ik schrijven in gewone taal... :-)
* verwarm de oven voor op 200 ºC
* verdeel de tonijn over de ingevette ovenschaal
* kluts de eieren met melk, peper en zout
* voeg nu het eventuele gesmoorde lente uitje toe
* schenk het ei-mengsel over de tonijn (niet roeren!)
* zet 25 minuten in de oven
* klaar!
* heerlijk met een gewone snee volkoren brood
Kezonder Ootelontbait |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten