Wat heb je nodig voor deze goddelijke schepsels:
85 gr volkoren tarwebloem
1 gr stevia
10 gr cacao
½ tl bakpoeder
Snufje zout
25 gr bruine basterdsuiker
½ geprakte avocado
75 gr fijngeraspte courgette
3 volle eetlepels appelmoes
3 el soya yoghurt naturel
1 tl vanille essence
20 gr gesmolten pure chocola
Bereiding:
1.Zet de oven op 180 graden en leg een vel bakpapier op een grote bakplaat.
2.Meng de bloem, stevia, cacao, bakpoeder, zout en de basterdsuiker in een beslagkom.
3.Roer de courgette en de avocado met de appelmoes door de yoghurt. Voeg de vanille essence toe.
4.Smelt de chocolade een paar keer 30 sec in de magnetron en roer goed.Voeg bij het courgette-mengsel.
5.Meng het courgette-mengsel bij de droge ingrediënten in de beslagkom.
6.Maak 12 hoopjes op de bakplaat van het mengsel met ongeveer 2 cm tussenruimte en laat 18-20 minuten lekker bakken.
7.Laat afkoelen op de bakplaat.
8.Haal ze los en laat helemaal afkoelen! Mjammie!
Eén koekje bevat 67 kcal.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten