zondag 30 juni 2013

Juli en Augustus: geen Specials Superfoods, wel Free Choices

Juli en Augustus zijn een paar drukke maanden; de kinderen sluiten een schooljaar af, en bereiden zich voor op een nieuw, spannend jaar met nieuwe kinderen in de klas, nieuwe juffen en meesters en misschien zelfs wel een nieuwe school!

 Zelf hebben we het deze periode ook druk met organiseren: van vakantiekoffer inpakken, tot leuke spullen voor het nieuwe schooljaar van onze kids kopen. We hebben het 's avonds drukker, want de kinderen mogen langer opblijven; ze hoeven niet echt op tijd naar bed, dus we zijn langer met hen bezig. In al die bedrijvigheid (en in de vakantie-tijd) willen we natuurlijk wel gezond blijven eten.



Daarom zet ik deze maanden geen speciaal superfood in the spotlight, maar gewoon wat lekkere, gezonde recepten die snel klaar zijn, of waar je juist lekker lang de tijd voor kunt maken. Of het zijn juist anti-stress recepten die ik blog! Anti-stress recepten? Ja hoor! Ze bestaan echt. Het zijn vooral recepten waarbij je je handen vies gaat maken; lekker kneden en zo. Ik noem ze the Free Choices.  



Dussss.....voor iedereen alvast een hele fijne vakantie en tot Free Choice!

Groetjes,
Vivian


Geen opmerkingen: