|
|
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de groente in weinig water in een paar minuten net gaar. Snijd de olijven in plakjes. Maak een dressing van de olie met de azijn en peper en zout. Laat de broccoli uitlekken.
2. Schep de dressing en de olijven door de nog warme groente en laat dit afkoelen. Strooi de pijnboompitten er over.
Menusuggestie
Lekker met gestoofde vis en brood.
Hiervoor heb je nodig...
| ||
2 stukjes vis
| ||
4 sneetjes volkorenbrood
| ||
Voedingswaarden per persoon
| ||
Recept:
|
Menu:
| |
Energie
|
155 kcal
|
460 kcal
|
Eiwit
|
10 gram
|
45 gram
|
Koolhydraten
|
3 gram
|
30 gram
|
Vet
|
10 gram
|
15 gram
|
Verzadigd vet
|
1 gram
|
2 gram
|
Vezels
|
6 gram
|
10 gram
|
Geen opmerkingen:
Een reactie posten