Dit heb je nodig:
1 kg verse spinazie
2 el rozijnen, 1 uur geweekt in water
1 ui, gesnipperd
100 g kleine sojabrokjes, 10 minuten geweekt in groenten- of kruidenbouillon
2 el olijfolie
zout en peper
Zo maak je het:
-fruit de ui en de uitgelekte sojabrokjes op hoog vuur in de hete olijfolie, tot de brokjes een korstje krijgen
-goed kruiden met peper en een beetje zout
-schep de uitgelekte rozijnen erbij en laat ze mee warmen
-kook of stoom de spinazie
-schep het ui-soja-rozijnen mengsel over de spinazie
-goed kruiden met peper en een beetje zout
-schep de uitgelekte rozijnen erbij en laat ze mee warmen
-kook of stoom de spinazie
-schep het ui-soja-rozijnen mengsel over de spinazie
Lekker met volkoren brood, aardappelen of zilverliesrijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten