maandag 13 mei 2013

Ben je klaar voor de Magische Ochtendwandeling?


Zondag 26 mei a.s. gaan we Dauwtrappen in het Bunderbos. Dauwtrappen is eigenlijk niets anders dan een wel heel erg vroege ochtendwandeling maken. Het bos ontwaakt, de vogeltjes zingen het hoogste lied en het is heerlijk om op zo'n moment van de natuur te genieten en de frisse geuren op te snuiven!

Het wordt een Magische Ochtendwandeling!

* We komen samen om 6.45u bij de parkeerplaats van Camping de Boskant te Brommelen (tussen Geulle en Bunde).
* Vervoer: eigen vervoer. Onze auto is al vol, dus wij kunnen helaas niemand meer mee nemen.
* Om 7 uur vertrekken we en maken we een wandeling van ongeveer een half uur door het bos.
* Bij een van de vele beekjes houden we een soort picknick; koffie, thee, een gezond broodje en een gezonde snack wordt door ons verzorgd. We nemen zelf geen stoelen mee, maar voel je vrij om een krukje, een strandstoeltje of iets dergelijks mee te nemen als je niet op de grond wilt zitten.
* Daarna is het nog ongeveer een half uurtje lopen terug naar de parkeerplaats.




We hebben er bewust voor gekozen om de wandeling maar een uur te laten duren, omdat iedereen - van alle leeftijden - die goed ter been is mee kan gaan, dus ook kleinere kindjes (kinderen tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene) en oudere mensen.

Honden kunnen helaas niet mee, omdat we dan meer bezig zijn met de dieren uit elkaar te trekken dan dat we genieten van de natuur en de bosgeluiden om ons heen.

De kosten zijn € 2,50 incl. € 0,50 voor het Ronald Mc Donald huis. Als je je eigen eten en drinken mee neemt, zijn de kosten slechts deze € 0,50.

Opgeven kan tot en met 24 mei per email; de-appelboom@hotmail.nl.

Als je vragen hebt kun je ook een mail sturen naar:
de-appelboom@hotmail.nl. Ik ben telefonisch heel moeilijk bereikbaar door mijn werk, maar als je me persoonlijk wilt spreken, dan kan dat natuurlijk. Mail in dat geval je naam, telefoonnummer en het onderwerp waar je een vraag over hebt naar het genoemde email adres; dan bel ik je terug zodra ik in de gelegenheid ben.

Met vriendelijke groetjes,
Vivian

Geen opmerkingen: