vrijdag 24 mei 2013

Workshop De Geurenboog

Welkom bij Workshop de Geurenboog!



Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder*, maar in het bijzonder voor personen die soms of vaker eten uit emotie en hier op een creatieve, positieve manier aandacht aan willen besteden.

Wat gaan we doen?

Met behulp van minstens 20 verschillende soorten 100% Etherische Oliën, maar natuurlijk ook met onze neus, onze intuitie en ons gezonde verstand, gaan we een persoonlijk parfum maken dat helemaal bij ons past. Ook maken we een huisparfum dat je telkens als je thuis komt een fijn gevoel geeft.
We gaan ervaren wat geuren met onze emoties kunnen doen; hoe we geuren kunnen inzetten om ons vol vertrouwen, gesteund, getroost, in onze kracht, vredig, gekoesterd, in evenwicht, etc. kunnen gaan voelen.

Etherische oliën zijn niet de geuroliën die je overal kunt kopen. Etherische oliën hebben een karakteristieke geur, en daarnaast ook een energetische werking. De geurolien hebben dit niet; zij geven alleen een geur. Met etherische oliën kun je helende effecten bereiken. Ze kunnen je helpen om je emoties positief te maken of te  houden.

Ook bespreken we op deze avond de heilzame werking van regenboogvoeding.



Wanneer en waar?

Op dinsdag 25 juni van 19.30u tot 22.30u, Professor Scholsstraat 44, 6224 BZ te Maastricht (zijstraat Meerssenerweg). Het wordt een gezellige avond!


 
Wat kost het?

Dit is de openingsworkshop van Gewichtsconsulente De Appelboom. Daarom ontvangt iedere deelnemer meteen € 10 korting en betaal je geen € 24,95 maar slechts € 14,95 voor alle materialen voor het maken van een parfum, een huisparfum, koffie/thee en een gezondere snack.




Andere mogelijkheden?

Naast het maken van een parfum en een huisparfum kan er ook een persoonlijke shampoo, bad & douchecreme, een geurflesje, handcreme en badzout gemaakt worden voor een kleine meerprijs. Dit zijn allemaal basisproducten van een goede kwaliteit waar je zelf een (vastgesteld) maximaal aantal druppels etherische olie aan toe mag voegen.

Prijsjes:

Een extra flesje parfum (kadootje of voor jezelf met andere oliën?);
10 ml in rollerflesje met max. 15 druppels Etherische Olie naar keuze: € 4,95. Dit is behoorlijk geconcentreerd, omdat je de parfum best mag ruiken. Er mogen echter niet meer dan 15 druppels in, omdat er anders huidklachten kunnen ontstaan. Voorzichtigheid is dus geboden.

Een extra flesje huisparfum (kadootje of voor jezelf met andere oliën?);
100 ml in spuitflacon met max. 20 druppels Etherische Olie naar keuze: € 5,55. Deze huisgeur hoeft niet zo nadrukkelijk aanwezig te zijn; het gaat om het effect dat de geur van je huis op je heeft.

Shampoo;
250 ml fles met dispenser incl max. 45 druppels Etherische Olie naar keuze: € 6,60. Voor een heerlijk subtiel geurende haardos!

Bad & Douchecreme;
250 ml fles met dispenser incl max. 45 druppels Etherische Olie naar keuze: € 6,95. Lekker relaxen met ontspannende of juist activerende geuren voor in de douche én in bad.

Badzout;
135 gr in pot incl max. 20 druppels Etherische Olie naar keuze: € 3,25. Dit kun je gebruiken in bad, maar ook als bodyscrub in de douche.

Handcreme:
25 ml in potje incl max. 5 druppels Etherische Olie naar keuze: € 2,10. Zalige handcreme om je handen te verwennen na alles wat ze dagelijks te verduren krijgen; water, warmte, kou, verwarming, etc.

Geurflesje;
10 ml incl max. 5 druppels Etherische Olie naar keuze kost € 2,50. Door aan dit flesje te ruiken heel je je emoties ook. Ideaal voor als je een keer geen parfum op wilt!

Alles waar je je huid mee verwend komt uiteindelijk in je bloedbaan terecht. Wat is er dan helender dan de heilzame werking van Etherische Oliën?


Aanmelden:

Als je mee wilt doen met deze energetische geuren avond, geef je dan op via de-appelboom@hotmail.nl of laat een berichtje achter op www.de-appelboom.com.
Geef je volledige naam en je leeftijd door. Je ontvangt een bevestiging per mail.

Als je mij persoonlijk wilt spreken dan kan dat. Ik ben telefonisch echter slecht bereikbaar door o.a. mijn baan. Daarom verzoek ik je om een mailtje te sturen met je telefoonnummer en het onderwerp waar je vragen over hebt. Ik bel je dan terug zodra ik in de gelegenheid ben.
 
* Indien je zwanger bent, last hebt van hoge bloeddruk of epilepsie dien je dit aan te geven bij aanmelding.


 
 
Met warme, geurende groetjes,
 
gecertificeerd aromatherapeut,
Vivian Dassen


Geen opmerkingen: